Palačinka s kremićem u Beogradu skoro 400 dinara: 80 doplata za mleveni keks, krem u tragovima
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ljubo
Ja da se mene pita 3 puta bi sve bilo skuplje pa da vide ovi neradnici,tj neradnice koliko je skupu proizvesti,brašno,jaja,šećer,Sol,namaz za jednu palačinki a da ne pričam o vremenu koje je provedeno da se to sve proizvede da bi se došlo do gotovog a proizvoda.Lako je doći u restoran ovim napirlitanim Beograđanima i Beograđankama i sesti za stol i nažderati se po 10 palačinki i platiti sve za 200 dinara.I onda bi našli neku zamerku.Razmaženi neradnici.
Mile
Ako vam se ne sviđa, pravite sami. Možete i da otvorite lokal i prodajete palačinke bogato filovane za 5 dinara, ako mislite da je moguće.