• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rast cene Pepe koina podstiče interesovanje za WienerAI meme koinom

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pepe (PEPE) je zabeležio značajan skok od skoro 15% tokom proteklog dana nakon što je uspešno prešao svoj ključni nivo podrške od 0,0000062 dolara

  • 0
Kriptovalute Foto: Promo

U vreme pisanja, njegova cena trgovanja je oko 0,0000079 dolara, nastavljajući očekivani uzlazni trend nakon probijanja bikovskog obrasca na dnevnom grafikonu.

S obzirom na pozitivno raspoloženje na tržištu, mnogi trejderi koji traže sledeći potencijalni uspeh među mem koinima sada usmeravaju pažnju na potpuno novi token pod nazivom WienerAI. Taj token je već privukao preko 870 hiljada dolara u nedavnoj fazi pretprodaje.

Pepe meme koin - rast cena, bikovski obrazac i tržišni optimizam

Pepe je trenutno među vodećim mem koinima po tržišnoj kapitalizaciji, posle Dogecoina i Shiba Inua. Ovo je bio period intenzivnog rasta za meme tokene, posebno u poslednja tri meseca.

Kriptovalute Foto: Promo

Podaci iz TradingView-a pokazuju da je Pepe porastao za preko 792% od 5. Februara. Ovaj skok je dostigao vrhunac tokena 14. Marta na skoro 0,0000108 dolara. Nakon toga, došlo je do kratkog opadanja pre nego što je pronađena podrška na nivou od 0,0000049 dolara.

Nakon što je u Aprilu naveo trajne ugovore na Coinbase-u, Pepe je doživeo snažan oporavak i privukao je veliko interesovanje investitora. U međuvremenu, formirao je bikovski obrazac na dnevnom grafikonu, koji često ukazuje na mogući rast cena.

Maks Švarcman, poznati kripto trejder, nedavno je analizirao Pepe akciju cena i izrazio uverenje u dalji rast. Očekuje se rast cene od 15% s obzirom na bikovski obrazac i poverenje trejdera u PEPE, što potvrđuju podaci iz IntoTheBlock-a gde je 75% vlasnika Pepe ostvarilo profit.

Analiza tržišta fjučersa pokazuje porast interesovanja od 32%, što ukazuje na optimizam tržišta prema budućnosti Pepe. Iako je cena Pepe koina bila 26% ispod ATH u vreme pisanja, rastući sentiment prema mem koinima je skrenuo pažnju na nove trendove kao što je WienerAI.

WienerAI – pristupačna cena i veliki potencijal

Investitori su sve više zainteresovani za AI prostor pored mem koina. Jedan od takvih je mem token WienerAI (WAI) koji kombinuje potencijal mem koina sa veštačkom inteligencijom.

Kriptovalute Foto: Promo

Glavna figura projekta je robot-pas po imenu WienerAI. Priča prati ludog naučnika poznatog kao "Arhitekta" koji je stvorio WienerAI 2132. godine.

Trenutna cena WAI tokena je veoma povoljna, samo 0,000703 dolara. Međutim, očekuje se da će porasti u sledećoj rundi počevši za 2 dana. Platforma nudi veoma profitabilan mehanizam za ulaganja za investitore pretprodaje sa APY od preko 1000% u vreme pisanja.

Sa više od 980 miliona već uloženih tokena, jasno je da investitori imaju poverenja u ovaj projekat. Prema WienerAI whitepaper-u, postoji ograničenje od 69 milijardi tokena. 30% tih tokena je dostupno u fazi pretprodaje po povoljnim cenama.

Hajp oko WienerAI ne prestaje. Nedavni YouTube video snimak popularnog kripto analitičara Džejkoba Berija naglašava potencijal za 100x dobit za rane korisnike. Džejkob je naglasio da bi rani kupci mogli da iskoriste visoki APY WienerAI pre nego što on padne.

Posetite WienerAI

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>