"Šta da srčem špagete?!" Beograđanka revoltirana, u piceriji hteli da joj naplate plastični pribor
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ccc
Ako ambalažu ne naplaćuje posebno, ne treba ni pribor. Lepo kaže žena: neka podignu cene za tih 20 dinara jer je ovako bezveze. Neko možda ni ne zna da se pribor ne podrazumeva pa ostane bez njega. Ili da JASNO istaknu da se naplaćuje posebno.
Marko
Po meni sasvim ok. Prvo ti narucujes hranu ne jedes u restoranu. Ako naplcuju kese onda treba i plasticni pribor.