• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ovde sam rođen, ovde radim i neizmerno mi je drago što je sezona propala": Crnogorac zapalio mreže iskrenošću

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rezigniran Crnogorac podelio svoje mišljenje o ovogodišnjoj turističkoj sezoni u svojoj domovini

  • 0
crna gora flop Foto: tiktok.com/@niko_mar_10, Pixabay, Facebook/ariljeoglasnatabla, Telegraf, Shutterstock, Privatna arhiva

Turistička sezona u Crnoj Gori je u punom jeku a po društvenim mrežama najviše kruže objave koje se bave visokim cenama usluga. Da li je sezona propala ili je pak bila uspešna još uvek ostaje da se vidi a jedan Crnogorac koji se bavi ugostiteljstvom već je dao svoju presudu.

- Nije više tajna da je letnja sezona u Crnoj Gori kaput! - počeo se svoj video na ovu temu korisnik društvene mreže Tiktok.

- Kao neko ko je ovde rođen, ko živi i bavi se turizmom u ovoj našoj državi, tačnije izdavanjem apartmana u privatnom sektoru, jedino što mogu da kažem je da mi je neizmerno drago zbog toga - istakao je.

Kao razlog za svoje nezadovoljstvo naveo to da su sve plaže "okuprane" te da su na njih stavljeni veliki nameti pa ljudi ne mogu da idu na plažu da se okupaju već za to zadovoljstvo moraju da izvoje pravo malo bogatstvo.

- Nije normalno da apartmani u privatnom sektoru koštaju između 30 i 60 evra za dve osobe a da isto toliko novca morate da izdvojite za dve ležalje, suncobran na plaži za samo nekoliko sati - nastavio je.

Dodao je da, po njegovom mišljenju, nije normalno da hamburger  i parče pice koštaju između 4 i 6 evra, da 10 ćevapa sa malo pomfrita košta izmeđ u 10 i 12 evra,  parče pohovane piletine "na nekom zelenom pireu" košta između 15 i 20 evra,da kafa košta između 2 i 4 evra a isto toliko i flašica vode od 0.20l ili 0.25l

- Nije normalno toliko toga što ste uradili i jako mi je drago što vam se sve to vraća. Jedino što mi je žao je ovaj običan narod kome ste uzeli dušu ali ipravo da iživa u ovom našem prelepom moru. Sve što vam želim jeste da... ćutaću - završio je video ovaj Crnogorac.

U kometarima su mu jedni čestitali na iskrenosti dok su drugi naveli da su takve cene normalne i da pogleda stanje u okruženju.

@niko_mar_10 #fyp #foryoupage #fy #foryou #fypシ ♬ original sound - Niko_Mar_10

(Telegraf Biznis)

Video: Nikola Tesla, najslavniji komšija u Beogradu na vodi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>