• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Apsolutno kredit koji vredi uz jedinstvene uslove u ALTA banci

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Posebna ponuda dostupna do 30. septembra 2024. godine omogućava klijentima ALTA banke da iskoriste prednosti fiksne kamatne stope od 7,97%, bez dodatnih naknada i troškova administracije, kao i bez troškova osiguranja

  • 0
Alta banka Foto: Promo

Apsolutno pravi izbor, bilo da planirate renoviranje stana, putovanje, investiranje u obrazovanje, ili jednostavno želite da optimizujete otplatu postojećih kredita, ALTA banka vam nudi priliku da ostvarite svoje ciljeve kroz keš kredite i kredite za refinansiranje.

-U ALTA banci prepoznali smo veliko interesovanje građana za gotovinskim i kreditima za refinansiranje, te smo pripremili posebnu ponudu sa atraktivnim uslovima finansiranja. Uz fiksnu kamatnu stopu od 7,97% i bez dodatnih naknada i troškova administriranja kredita, kao i bez troškova osiguranja, omogućili smo građanima da brzo, jednostavno i povoljno dođu do neophodnih sredstava. Kako bismo apsolutno izašli u susret klijentima, odlučili smo i da povećamo maksimalan iznos kredita na 3.500.000 dinara - saopštili su iz ALTA Banke.

Ponuda ALTA banke obuhvata fleksibilan period otplate od 13 do 71 mesec, uz mogućnost podizanja kredita do maksimalnog iznosa od 3.500.000 RSD. Uz pažljiv i individualan pristup svakom pojedinacnom zahtevu, savetnici ALTA Banke su dostupni u produženom radnom vremenu, a od skoro i na novoj lokaciji u Južnom Bulevaru 78 na Vračaru, gde su spremni da pruže sve potrebne informacije i stručne savete.

Detaljne informacije o uslovima kredita i potrebnoj dokumentaciji možete dobiti putem sajta banke, ili pozivom na broj telefona 011 220 55 00.

Reprezentativni primer (tekstualno):

Reprezentativni primer dinarskih gotovinskih kredita i kredita za refinansiranje sa fiksnom kamatnom stopom:

Iznos gotovinskog i kredita za refinansiranje 600.000 RSD sa rokom otplate kredita 71 mesec, fiksna godišnja nominalna kamatna stopa (NKS) 7,97%, mesečna rata 10.626,35 RSD. Troškovi koji prate odobrenje kredita: 2 menice 100,00 RSD, osnovni izveštaj KB 246,00 RSD, efektivna kamatna stopa (EKS) 8,29%. Ukupan iznos kredita (glavnica, kamata i troškovi) koju klijent vraća nakon ugovorenog perioda kredita iznosi 754.816,85 RSD. EKS je obračunat na dan 21.08.2024. godine za model dinarskog gotovinskog kredita i kredita za refinansiranje sa fiksnom kamatnom stopom i važi za nove i postojeće klijente sa prijemom zarade/penzije u ALTA Banci. Maksimalan iznos kredita je do 3.500.000 RSD na rok otplate 71 mesec.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Kompanija "Mei Ta Europe" usrećila mališane OŠ "14. oktobar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>