• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena otvorila torbu i zaprepastila prisutne u restoranu: Da li opravdavate ovakav potez?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi su je u komentarima podržali

  • 0
Avokado Foto: Instgram/jasminepanama22

Tiktok video koji je nedavno postao viralan podstakao je korisnike ove društvene mreže na razmišljanje - da li je u redu donositi svoju hranu u restoran? Naime, tiktokerka Džaspin Pineda u restoran je donela svoj avokado kako ga ne bi morala platiti mnogo više.

- Donela sam svoj avokado i svoj nož u restoran - piše Pineda u opisu svog videa, koji je za kratko vreme prikupio više od 300 hiljada pregleda.

Na snimku se jasno vidi kako ona iz torbe vadi avokado i nož, avokado preseče na pola, a zatim ga stavi na tanjir.

- Odlučila sam da ne želim da platim 6 dolara za pola avokada kada dva avokada u prodavnici mogu da dobijem za 5 dolara - rekla je Pineda u razgovoru za portal TODAY i priznala da su je nakon toga u restoranu čudno gledali.

Mnoge je ovo podstaklo na razmišljanje o tome da li je u redu donositi svoju hranu u restoran, a Pineda je ispod svog videa dobila gomilu komentara podrške jer se svi slažu da restorani neka jela previše naplaćuju.

"Iskreno, pametan potez. Ova mesta previše naplaćuju avokado", "Ovo je sjajna ideja", "U restorane stalno nosim svoj dresing za salate", "Upravo si uštedela 10 dolara, i ja ću ovo probati sledeći put", samo su neki od komentara ispod videa.

@jasminepanama22
 
♬ original sound - The Macarons Project

Javili su se i neki koji su radili u restoranima i u potpunosti opravdali njen potez.

- Radio sam u restoranu koji bi naplaćivao 3 dolara za nekoliko šnitica avokada, to je smešno - napisao joj je jedan čovek u komentarima.

Podsetimo, kako smo već pisali, slična situacija dogodila se i na Zlatiboru, kada je muškarac došao sa suprugom u restoran i naručio čorbu. Oni su potom izvadili svoju proju iz činije i počeli sve zajedno da jedu, zbog čega ih je konobar zamolio da napuste restoran.

(Telegraf Biznis)

Video: Ovo je tačan spisak cena i proizvoda akcije "Nabolja cena" od 1. septembra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>