• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karta skoro 60.000 dinara, a za jednu perecu daju i po 1000: Njen koncert oborio rekord u cenama

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za samo četiri piva, ljudi su plaćali 40 evra

  • 0

Koncert Adele u Minhenu, koji se nedavno održao, bio je spektakularan događaj koji je privukao veliku pažnju, ne samo zbog njenog neverovatnog nastupa, već i zbog cena koje su oborile rekorde. Ulaznice su bile izuzetno skupe, sa cenom od čak 500 evra po karti, što je mnoge ostavilo bez "dinara", a pored toga, i ostale cene su bile vrtoglave.

Primera radi, četiri piva su koštala 40 evra, što je još jedan primer koliko su cene bile visoke. Hrana na koncertu bila je raznovrsna, pa su čak i specijaliteti iz Bosne bili dostupni posetiocima.

Međutim, čak i obična pereca imala je cenu od oko 1000 dinara, što je dodatno podstaklo rasprave o visokim cenama na ovom događaju.

Produkcija koncerta bila je na vrhunskom nivou, sa najvećim ekranima ikada postavljenim na nekom koncertu, što je stvorilo neverovatan vizuelni doživljaj. Publika je uživala u svakoj pesmi, a Adele je, kao i uvek, pružila nezaboravan nastup.

@ascericm
koliko moooćnoo izgleda
♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Uprkos visokim cenama, koncert Adele u Minhenu će se dugo pamtiti kao jedan od najimpresivnijih muzičkih događaja godine, budući da je na 10 koncerata bilo oko 800.000 ljudi.

(Telegraf Biznis)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>