Pročitajte bolje: reč je o švedskim stolovima. Mislim da je bahato prepuniti tanjir hranom koju ne možeš da pojedeš. Druga stvar je kad naručiš porciju u restoranu i platiš. Ako ne pojedeš, možeš da poneseš kući ili ostaviš.
На прву лопту делује безобразно и агресивно, али кад помислиш колико има гладних особа, а ти се бахатиш ... подржавам ову идеју. По мом искуству (имам 68 година), умереност је једна од најцивилизованијих особина.
Neće biti primenljivo u praksi, osim ako spremaju top hranu. Većina ljudi ne pojede jer kvalitet i ukus hrane nisu zadovoljavajuci. Posle Covida kvalitet je znatno opao čak i u vrhunskim restoranima u svetu.
Sonja
Pročitajte bolje: reč je o švedskim stolovima. Mislim da je bahato prepuniti tanjir hranom koju ne možeš da pojedeš. Druga stvar je kad naručiš porciju u restoranu i platiš. Ako ne pojedeš, možeš da poneseš kući ili ostaviš.
Podelite komentar
Darko
Ja sam to platio. Šta njih briga koliko ću ja da pojedem? I ko će da mi naplati kaznu? Konobar?
Podelite komentar
Petar
Da se isto uvede i kod nas u Srbiji.
Podelite komentar
Сита Мица и пијан батица
На прву лопту делује безобразно и агресивно, али кад помислиш колико има гладних особа, а ти се бахатиш ... подржавам ову идеју. По мом искуству (имам 68 година), умереност је једна од најцивилизованијих особина.
Podelite komentar
Darko
Bojkot takvih restorana i rešen problem.
Podelite komentar
Vida
@Darko
Neće biti primenljivo u praksi, osim ako spremaju top hranu. Većina ljudi ne pojede jer kvalitet i ukus hrane nisu zadovoljavajuci. Posle Covida kvalitet je znatno opao čak i u vrhunskim restoranima u svetu.
Podelite komentar
radovan III
Pa 95% ce reci konobaru da mu spakuje za kuci ono sto ostane a ima pravo na to...
Podelite komentar
ja
@radovan III
uvek to kazem.
Podelite komentar