Da li su "šljivi" odbrojani dani? Šumadinci rešili da malinovačom zamene tradicionalnu srpsku rakiju
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Панта
Ја сам испеко два казана од репе,ови из завода кажу да је много добра.Ја не пијем ракију и не могу да судим али они су стручњаци.
Nije nego
Odbrojani su dani i "Šljivi" i još mnogima koji odsluzuju. Kad smo glupi .... !!
Rade
Ljudi, dodavanje šećera je PROTIVZAKONITO. Rakija u koju je dodat šećer ne može da udje u ocenjivanje. Sve preko 2% osetiće senzorski ocenjivači. Ja pečem od dunje, maline , šljive i jabuke. Za fermentaciju idu kvasci i hrana za kvasce, dobri uslovi, a ne šećer.