≫ 

Da li su "šljivi" odbrojani dani? Šumadinci rešili da malinovačom zamene tradicionalnu srpsku rakiju

 ≫ 

U domaćinstvu Jovanović koje se godinama bavi proizvodnjom rakije, ove godine su nastali prvi litri malinovače

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Rade
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Панта

    12. novembar 2019 | 18:12

    Ја сам испеко два казана од репе,ови из завода кажу да је много добра.Ја не пијем ракију и не могу да судим али они су стручњаци.

  • Nije nego

    11. novembar 2019 | 19:53

    Odbrojani su dani i "Šljivi" i još mnogima koji odsluzuju. Kad smo glupi .... !!

  • Rade

    11. novembar 2019 | 15:23

    Ljudi, dodavanje šećera je PROTIVZAKONITO. Rakija u koju je dodat šećer ne može da udje u ocenjivanje. Sve preko 2% osetiće senzorski ocenjivači. Ja pečem od dunje, maline , šljive i jabuke. Za fermentaciju idu kvasci i hrana za kvasce, dobri uslovi, a ne šećer.