• 0

Podrška u pravi čas: Lukoilov program za poljoprivrednike

Do kraja godine LUKOIL SRBIJA je poljoprivrednim proizvođačima obezbedila izuzetno povoljne uslove za nabavku goriva putem LUKOIL AGRO kartice

  • 0
traktor

Foto: Pixabay

Kao i svake godine srpski poljoprivrednici suočavaju se sa mnoštvom izazova u pripremi za početak setvenih radova. Oranice su se zagrejale i stvoreni su neophodni uslovi za setvu ratarskih i povrtarskih kultura, koja bi trebalo da bude obavljena tokom ovog meseca, u optimalnom roku. Već poslovično, mnogo je činilaca koji im ne idu naruku. Naši vredni paori su svesni da moraju da ulože maksimalne napore kako bi, u uslovima vanrednog stanja zbog pandemije virusa korona, setvu obavili što bolje i tako obezbedili prehrambenu sigurnost.

Pšenica

Foto: Pixabay

Želeći da pruži podršku ovim nastojanjima, svim postojećim i novim korisnicima LUKOIL AGRO kartica za gorivo kompanija LUKOIL SRBIJA je obezbedila popust od 12 dinara po litru za evrodizel gorivo i čak 14 dininara po litru za ECTO Diesel, gorivo premijum kvaliteta.

Ovaj popust odobrava se za sve pojedinačne kupovine goriva u količinama od preko 500 litara goriva, pri čemu pojedinačna transakcija mora iznositi više od 500 litara. LUKOIL AGRO kartica obračunava popust i registracije transakcije dok se plaćanje vrši na licu mesta.

setva

Foto: Pixabay

Kako da dobijete LUKOIL AGRO karticu

Kako bi kupci postali korisnici LUKOIL AGRO kartice potrebno je da na bilo kojoj benzinskoj stanici LUKOIL SRBIJA ispune zahtev za izdavanje kartice i uz njega prilože potvrdu o registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>