Martovski mraz desetkovao prinos, kajsije ima samo za pekmez, a kupci od Čačana traže bar 2 tone
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
mile
sta rade doktori u institutu.umesto da proizvedu sortu kajsija koja cveta krajem maja,a bere se u septembru,oni lenduju na gradskoj zemlji u centru grada,umisljajuci da su malo placeni i da ne treba da rade na razvoju novih sorti.lezi lebu da te jedem.a murat reko bajazitu:"ne moze se carstvo zadobiti,na duseku sve duvan puseci"
Ivan
Smederevo i okolina ima kajsija za izvoz...
Tanja
Odoh u Grocku sto bih u Cacak.