Martovski mraz desetkovao prinos, kajsije ima samo za pekmez, a kupci od Čačana traže bar 2 tone

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mile

    21. jul 2020 | 22:40

    sta rade doktori u institutu.umesto da proizvedu sortu kajsija koja cveta krajem maja,a bere se u septembru,oni lenduju na gradskoj zemlji u centru grada,umisljajuci da su malo placeni i da ne treba da rade na razvoju novih sorti.lezi lebu da te jedem.a murat reko bajazitu:"ne moze se carstvo zadobiti,na duseku sve duvan puseci"

  • Ivan

    21. jul 2020 | 09:36

    Smederevo i okolina ima kajsija za izvoz...

  • Tanja

    21. jul 2020 | 09:22

    Odoh u Grocku sto bih u Cacak.