"Porciju kačamaka su mi naplatili 600 RSD!": Kako su sirotinjska jela postala trend u Beogradu

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Radisa milenkovic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zalosno

    07. mart 2021 | 16:04

    To su sca jela koja se lako i brzo spremaju. Ali zene su lenje,cast izuzetcima,i nece da spremaju. Ja jesam mlada,ali me je mama naucila i spremam za svoju porodicu vikendom. Jadni vi muskarci,kada imate zenu lenju pa morate da placate restoranima toliku cenu.

  • od početka do kraja

    12. oktobar 2020 | 09:50

    Malo je 600 dinara, treba 1200 ! Jel neko nekoga tuče po ušima da ide u restoran ako mu je skupo, ako nema novca ? Molim lepo...dosta je bilo te lažne elite, koja sa 100 evra u džepu, stečenim na "snalaženje" u doba tranzicije, misli da je neko i nešto. Stvari polako počinju da dolaze na svoje mesto, ljudi počinju da vrednuju sebe, svoj rad, svoje proizvode.

  • Radisa milenkovic

    11. oktobar 2020 | 15:54

    Deri bre deri bitange spremajte kuci hocete u restorane, Deri, deri