Svaki treći zalogaj u ishrani dugujemo njima: Ogroman broj pčela uginuo zbog pur pene u košnicama

Porodica Jovanović iz Melenaca moli sve koji nešto saznaju da slučaj prijave policiji, Društvu pčelara "Rusanda" ili da okrenu ovaj broj

Komentari

 • Licemerka

  Mrzim pčele i ose.👻Plaše me..👻

 • Žile

  Štetočina imamo na pretek.Još da možemo negde da ih izvezemo pa da nas sunce ogreje zauvek.

 • Garry

  Pčelarim 10tak godina,lično nisam imao većih negativnih iskustava bilo sa komšijama(na zimovniku) bilo na terenu(seleći sam pčelar)...bilo je prigovora ali sam ih uvek rešio komunijacijom a većim njih je bila posledica neobaveštenosti/neznanja tipa:"komšija ja od tvojih pčela ne mogu da izađem na terasu" - ja odem tamo i vidim da su se njemu divlje(solitarne) pčele nastanile u trščanom paravan, savetujem mu da zameni paravan nečim drugim, on se malo nećka a njegova supruga presrećna:konačno će gore staviti lamperiju... Međutim ekstremna eskalacije sukoba tipa zatvaranje leta košnica pur penom (znajući ili ne znajući da će pčele uginuti)... to nije nešto do čega dolazi preko noći-sigurno ste imali neki sukob/problem, gde krivica možda nije na vašoj strani tako da dobro razmislite šta vam se desilo zadnje godinu dve, možda ni nema veze sa pčelama pa ćete sami doći do toga ko je verovatni krivac...... najteže će vam biti to i dokazati.

 • Crnogorac

  Naci ce ga pcele 😉 boc boc

 • Goran

  U ovakvim slučajevima policija treba ozbiljno da prione na posao, da uhvati budalu a onda tužioci da izvuku najtežu kvalifikaciju. Srbiji treba de facto strog i dosledan Zakon o zaštiti okoline.

 • Goran

  Znači ljudi nemaju veze sa mozgom po uništavaju pčele..Na mom placu godinama ju šljive i ostalo voće rađale samo po par komada, onda su stare šljive počele da se suše i umalo ih posekoh kad sam primetio da se nešto menja.. voće počelo da rađa, neke voćke se vratile u život , ma da ne veruje čovek. Eksplozija života !Šta se desilo, komšija pored nabavio par košnica (10ak) i ceo kraj ozeleneo ali bukvalno!!Nisam verovao svojim očima!(ja gradski čovek)Zaključak je da mi treba da plaćamo za oprašivanje a ne da uništavamo pčele!Nikad nisam ubio pčelu!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke