Kako srpska jabuka dospe sveža na drugi kraj sveta

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika jejshsbzmsnzkzn
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Новосађанка

    21. oktobar 2020 | 20:40

    @Рођак са селаЕх, није свака шљива плава као пожегача! Нису ни сељаци оно што су били. Дакле, пошто сам агроном, потврђујем: на сликама је енглеска сорта шљива “Reine Victoria”!

  • Новосађанка

    21. oktobar 2020 | 18:55

    Зашто уз чланак стављате слике шљива, ако пишете о јабукама? Новинари очигледно не једу воће и не знају разлику између јабуке и шљиве!

  • jejshsbzmsnzkzn

    21. oktobar 2020 | 18:48

    na slici je sljiva