≫
Kako srpska jabuka dospe sveža na drugi kraj sveta
≫
Samim tim, roba mora biti adekvatno pripremljena na transportnu temperaturu, a proizvođač mora ispoštovati sve neophodne podatke o temperaturnom režimu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Новосађанка
@Рођак са селаЕх, није свака шљива плава као пожегача! Нису ни сељаци оно што су били. Дакле, пошто сам агроном, потврђујем: на сликама је енглеска сорта шљива “Reine Victoria”!
Новосађанка
Зашто уз чланак стављате слике шљива, ако пишете о јабукама? Новинари очигледно не једу воће и не знају разлику између јабуке и шљиве!
jejshsbzmsnzkzn
na slici je sljiva