Kako uzgajati špargle u Srbiji, ima li zarade? Sezonci bi u Nemačku, dnevnica do 150 evra

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Burek

    12. maj 2021 | 20:01

    Maksimum 120 e za 10 sati .mozda ima negde 150 ali ne u nemackoj

  • DRagutin

    12. maj 2021 | 18:54

    Ma sve to zvuči super ali kod nas ništa nije uredjeno kako treba i da čovek i uzme da proizvodi tu šparglu ne bi imao kome da je proda a i veoma brzo bi se potom pojavili "nakupci " koji bi ucenili proizvodjača i uzeli mu svu zaradu! Tako da bez dobrog organizovanog sistema proizvodnje i prodaje ostaje samo pročitan jedan lep tekst i ništa više...