Kako uzgajati špargle u Srbiji, ima li zarade? Sezonci bi u Nemačku, dnevnica do 150 evra
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Burek
Maksimum 120 e za 10 sati .mozda ima negde 150 ali ne u nemackoj
DRagutin
Ma sve to zvuči super ali kod nas ništa nije uredjeno kako treba i da čovek i uzme da proizvodi tu šparglu ne bi imao kome da je proda a i veoma brzo bi se potom pojavili "nakupci " koji bi ucenili proizvodjača i uzeli mu svu zaradu! Tako da bez dobrog organizovanog sistema proizvodnje i prodaje ostaje samo pročitan jedan lep tekst i ništa više...