Nove mogućnosti za izvoz srpskog voća i povrća u Ameriku: Kako da pripremite robu za SAD?
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Aleksandar
Selo je toliko unisteno da vise nemamo voca I povrca za nas, nemamo da izvozimo u okruzenje a kamoli za Ameriku. I da se ne zamlacujemo o prazni pricama Amerika sto joj fali uvozi iz Meksika sa kojim se granici, a u kaliforniji, arizoni, teksasu postoje tolike plantaze voca I povrca da se ne moze ni zamisliti. Jedan podatak samo, u kaliforniji sezona jagode traje od APRILA do oktobra I o cemu sad dalje da pricamo??
Tajfun
Nije to predviđeno za starosedeoce,amerikance,već za naše koji su otišli da postanu amerikanci.