Klanice uskoro gube smisao? Kravlje meso iz epruvete pravo iz laboratorije do tanjira
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Obratite paznju sta jedete
Svi vi koji se pravite pametni kako necete jesti ovo meso i da je plastika, znajte da cete to jesti i jos traziti repete.Svi vi koji lupetate kako jedete recimo "provereno meso" recimo svinjetinu i piletinu a iste te zivotinje uzgajane expresno brzo s hibridnom hranom i sta meso kao zdravo?Da nepominjem upotrebu antibiotika kojom se zivotinje kljukaju...Ko hoce shvatice a ko ne neka i dalje uziva.Naravno da ni ovo "Japansko "meso" nije ok ali...Prijatno!
Armagedon
Uzas tek pocinje...
Realista
U Singapuru odavno u nekim restoranima možeš naruciti piletinu, nije ovo nista novo ali bice naša budućnost, meso za siromašno stanovništvo.