• 0
 ≫ 

Karić uživao u vinogradima naše plodne zemlje: "Svako vino odleži najmanje pet godina"

 ≫ 

Vinarija "Tri oraha" je pojam za kvalitet, kaže vlasnik BK grupe

  • 0
Bogoljub Karić

Printskrin: Facebook/Bogoljub Karić

"Dragi moji, želimo da vas upoznamo sa jednim posebnim čovekom u svakom smislu, čovekom koji je na pravi način prepozno šta naša plodna zemlja može da ponudi i da sa znanjem i ljubavlju prema vinu - pretvori to u veoma uspešan projekat", rekao je Bogoljub Karić nedavno na svom FB profilu.

Dalje dodaje:

"Prof. dr Radosav Šćepanović Rašo je naš domaćin, svetski priznati hirurg, stručnjak sa mnogim važnim domaćim i medjumarodnim priznanjima.

Veliki vernik i humanista, čovek širokog znanja i iskustva, koje primenjuje u svakoj prilici kako bi pomogao svojim pacijentima. Posebno je zanimljiva i pohvalna njegova misija u lečenju sveštenstva na Hilandaru u manastiru Tumane i drugim bogomoljama gde je njegova pomoć neophodna.

Danas vam predstavljamo našeg prijatelja Raša, kao pasioniranog ljubitelja vina, koji je svoju ljubav i želju pretvorio u delo. Prelepa vinarija,na putu ka Velikom Gradištu, okružena vinogradima, pokazuje koliko ljubavi, istrajnosti i truda je uneto u svaki detalj ove kuće vina.

Vinarija "Tri oraha" je pojam za kvalitet, jer svako vino odleži najmanje pet godina u novim hrastovim buradima i bez ikakvih hemijskih dodataka.

Svaka flaša vina je unikat i daje neponovljivo iskustvo i uživanje u spektru mirisa i aroma.

Zaista smo uživali u ovom danu, predivnom druženju, doživeli smo jedno novo iskustvo, osetili pažnju pravog prijatelja i domaćina...".

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>