Blago onom ko ovaj zanat ima u rukama, za deset dana može da zaradi nečiju platu: Dnevnica neverovatna
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Nikola
Ne znam šta je tu čudno, pa i dobar kuvar uzima brdo hiljada evra mesečno, dok oni sa nedovoljno znanja 30 000 din
Slobodan
Ma koliko sam cuski popio od svog oca i bivseg sefa na poslu dok nisam naucio sve o rezidbi,ufff...Mrzeo sam taj posao a sada sam im zahvalan...Ne zaradjujem od tog posla ali uzivam kad sredim svoj vocnjak i vocnjake svojih prijatelja,zaista.Tezak posao ali meni je to sad, posle stresa na poslu, prava razonoda,opusta me...
Vu
Dobar obrezivač u severnobačkom okrugu uzima 100 eura na dan.