≫
Prva evropska država koja zabranjuje ovakav naziv: Pitamo i vas - može li burger biti biljni?
≫
"Neće biti moguće koristiti sektorski specifičnu terminologiju, tradicionalno povezanu s mesom ili ribom, za proizvode koji ne pripadaju životinjskom svetu", navodi se u uredbi koja je krajem prošle nedelje zvanično objavljena
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Xy
Nisu mi jasni ovi što ne jedu proizvode životinjskog porekla, ma kako da se zovu. Preziru sve, ama baš sve, što sadrži nešto od tih proizvoda u sebi, a ovamo iz petnih žila se ubiše praveći imitacije tih istih jela. Ne samo to. Nego uporno žele i da postignu što približniji ukus one hrane koja sadrži proizvode životinjskog porekla. Kao tipa, probaj isto kao pravi burger. Zaista mi nisu jasni.
Opet ja
Ako kod nas u srbiji moze virsla kobasica salama bez mesa med bez meda ali zato sa secerom sir bez mleka zasto ne bi mogo burger bez mesa nije s e u mesu
Jackirska
Bravo.