"Za kuvani paradajz mora biti novca": Pomama u Novom Sadu, kao oda porodičnoj tradiciji
U redu najviše stoje starije dame koje prave paradajz za decu i unuke
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
branex
Ima dve vrste kupaca . Tradicionalisti , nova generacija ,,što prirodnije ,, ili ona ,,što jeftinije,, . Neko kupuje meso i šunku , a neko šunkaricu . Neko je spreman da pređe i 100 km da uzme robu za koju misli da je prava . 90% tetrapak paradjza je Kineski i Iranski uvoz koncetrata, kome se doda voda i pasretizuje . Jeftinije .
Gojko
Živim u n.sadu i to baš blizu dvojice prodavaca cedjenog paradajza sporadično vidim ponekog da dodje sa balonom od 5 litara a o nekoj " pomami " što vi pišete nema govora.Nikad se nije manje kupovalo.To su reči pomenutih prodavaca