Rod i kvalitet grožđa odlični, ali je cena niža: Arsenijevići teško da će imati zavidnu računicu
Akontna cena bila je od 80 dinara za jedan kilogram, sada se ona kreće pred kraj berbe od 100-120 dinara
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Vuking
A prošle godine bilo 60 din. Godinama je cena oko 1/2 evra.
Rođak sa sela
Od svih poljoprivrednih radova u vinogradu je najveći posao. Od rezidbe do branja tu uvek ima nešto da se radi. Onda za svoje potrebe dođe muljanje grožđa pa bar dva pretakanja vina pa pečenje rakije. E onda tek 'zimska čarolija' do svetog Trifuna.😀
Sibin
Bacite ga u djubre ako vam je cena mala, vama bre seljacima nikad nista ne odgovara!!!!!!!