Omiljena poslastica puna teških metala? U ovoj čokoladi nađeno 265% više olova od dozvoljenog

U određivanju rizika za čokoladu koju je testirao, CR je koristio maksimalnu dozvoljenu dozu u Kaliforniji od 0,5 mikrograma za olovo i 4,1 mikrograma za kadmijum

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Marija
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marija

    19. decembar 2022 | 12:48

    Zasto se onda, takve stvari ne zabrane i to promptno; kakva je inace korist od takvih nalaza?

  • Zokki

    18. decembar 2022 | 18:22

    Ja pravim kukutuzni flips... bez dodataka aditiva i sl. Ljudi jedite naše domaće 🙂

  • Gedza

    18. decembar 2022 | 15:16

    I ne samo olovo,vec i gvozdje, zato ljudi dobijaju na tezini konzumirajuci cokoladu.