Od jeftinog doručka do delikatesa: Čaša duvan čvaraka i kilo svinjske masti nikad skuplji
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Đorđe
Nama je sva hrana postala luksuz, uzmite kuvano jelo za celu porodicu, kao u restoranu da se hranimo!
Gradjanin
Ovo sa cenama je sve otislo u jednu toliku krajnost i apsurd da je prosto neverovatno. Toliko veliki procenat radnika i penzionera prima mizeriju od zarada a cene ceszo i za 30-40% vece nego u evropi sa njihovim platama da se prosto covek pita ko je ovde lud. Ovde nam serviraju tekstove o problemima zibota u nemackoj, holandiji, engleskoj a narod u srbiji grca i zaduzuje se, prezivljava a da ni sami ne znaju kako. Toliko se zbog skupoce jeftino hranimo nekvalitetnom ishranom da ce zdravlje nacije biti vrlo brzo dovedeno u pitanje.
dragan
Stvar “pomodarstva” ????