Uvoz rečne ribe u Srbiji porastao za 300 odsto: Kako povećati izvoz?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • girice

    15. januar 2023 | 04:31

    branzino, oktopus, lignje, losos, ...

  • Ivana

    14. januar 2023 | 23:02

    Moj muz je ribolovac i u Srbiji je u proteklih 5 godina riblji fond na svim vodama (rekama i jezerima) devastiran krivolovom!!!! Drzavu bas boli za to uvo, a bio sistemi slatkih voda su potpuno poremeceni zbog nenormalnog i nedozvoljenog izlovljavanja!!!!

  • Europa

    14. januar 2023 | 21:16

    Ko u Europi jede slatkovodnu ribu i koju...?? Jede se isključivo morska riba jer i sami znaju šta sve u slatkoj vodi može da se razvije....