Jedna vrsta mesa nam je bila "džabe", a sada postaje luksuz: Šta nas čeka sa cenama i zalihama?

 ≫ 

Komentari

  • Jole

    16. februar 2023 | 13:26

    E vala dok sam živ imacu svoje i svinja prasica i kokošaka i pilica jaganjaca...Ne pratim to vaše plašenje o nekim zarazama hranim se zdravo jedem sve što vi NE preporučujete i kažete da je loše po zdravlje. Kod lekara ne idem ali lekari dolaze kod mene i NE ZNAJU ŠTA JE DOSTA KAD SEDNU ZA STO! Bilo je onih što jedu samo biljne proizvode i nisu disali kad su jeli kulen slaninu i šunku a o pihtijama da ne govorim sve im curelo niz bradu dok su ručkali. Svi vi nazovi stručnjaci ste prvi koji blage veze o životu i zdravlju NEMATE. Žao mi je što propagirate NE ZDRAVU ISHRANU SA ZAPADA.

    • 16. februar 2023 | 13:56

      Stane

      @Jole

      Ima istine u ovome što si rekao. Doktori su prvi koji brane slano,ljuto,masno a nikako da se oni pridržavaju toga i prvi su koji ne znaju što ti kažeš šta je dosta kad sednu za sto.

  • Gox

    16. februar 2023 | 12:04

    Jedna????

  • Brat1

    16. februar 2023 | 11:38

    Ko jos jede piletinu.. Ja samo junetinu cepam..

  • Boca

    16. februar 2023 | 11:38

    Ješćemo ćurke..

  • Deki

    16. februar 2023 | 11:03

    Nekada je za 1000din mogla da kupi kilogram pilećeg filea koji je koštao 400din a sada je 700din......hahaha,

  • Dragan

    16. februar 2023 | 09:38

    Kako bi prodavali crve, bube, i ostalu gamad, kako da narodu nametnu veštačko meso. Ovo je tek početak šta nam se sve sprema.

  • Laki

    16. februar 2023 | 09:38

    Vesti objave epidemiju, oni pobiju brze bolje živinu da nas kao zaštite i posle sledi skok cena nestašica i glad!Sve režiraju a mi kao ovce!