Zašto crni luk košta kao južno voće? U Beogradu 200 dinara, a nema ni lukovine za jaja

   ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ZoRan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bez Borbe

    11. april 2023 | 07:40

    Za crni luk u Beogradu i Kragujevcu treba da izdvojimo 200 dinara, u Smederevu, Užicu i Pančevu 180, u Zaječaru, Leskovcu, Novom Sadu, Zrenjaninu cena je 150 jer je penzija generala 250.000,00 dinara plus priviLegije.

  • Dragojlo penzos

    10. april 2023 | 16:50

    E kad nam je to Prostran objasnoo, odma mi sve jasno! Prvi put kad sam video Beli Luk iz Kine i Pasulj iz neke nedodjije, niko nikom više nema šta da objašnjava!!! EuRopske “tržišne vrednosti”!!!!

  • Hoky

    10. april 2023 | 16:12

    Jedem jedan luk mesecno...