Zašto crni luk košta kao južno voće? U Beogradu 200 dinara, a nema ni lukovine za jaja
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Bez Borbe
Za crni luk u Beogradu i Kragujevcu treba da izdvojimo 200 dinara, u Smederevu, Užicu i Pančevu 180, u Zaječaru, Leskovcu, Novom Sadu, Zrenjaninu cena je 150 jer je penzija generala 250.000,00 dinara plus priviLegije.
Dragojlo penzos
E kad nam je to Prostran objasnoo, odma mi sve jasno! Prvi put kad sam video Beli Luk iz Kine i Pasulj iz neke nedodjije, niko nikom više nema šta da objašnjava!!! EuRopske “tržišne vrednosti”!!!!
Hoky
Jedem jedan luk mesecno...