• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi sajam industrijske konoplje u našem regionu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jako je teško organizovati sajam i dovesti najjače izlagače u mali grad koji želi da se što bolje pozicionira

  • 0
Sajam konoplje, Zagreb Foto: Bojan Dragicevic

Na samo 442 kilometara od Beograda održan je prvi sajam konoplje u našem regionu.

Naime, reč je o prvoj trgovačkoj izložbi kanabisa u Hrvatskoj koja je održana od 26. do 28. maja. Interesantno, hala se nalazi uz samu zgradu hrvatske policije.

Jako je teško organizovati sajam i dovesti najjače izlagače u mali grad koji želi da se što bolje pozicionira u budućnosti.

Hrabar potez za početno mapiranje na velikoj karti sajmova industrijske konoplje. Uz izložbu u zatvorenom, na otvorenom prostoru održavao se muzički festival.

Ova manifestacija posetiocima pruža priliku da istraže i nauče više o raznolikosti i upotrebi konoplje.

Iako mali i jako skroman sajam, bio je jako prijatan i praktičan za posetioce. Ovo je jedina vrsta ovakve manifestacije na kojoj nije bilo gužve, tako da ste mogli da na miru porazgovarate sa svim izlagačima. Možda i jedan od najboljih sajmova kada su dobra atmosfera i raspoloženje u pitanju.

Zagreb je prvi imao “petlju” da se upusti u ovakav hrabar potez i napravi prvi korak u regionu. Na ovom mestu mogli ste da pronadjete velike potencijale ove biljke.

Od gajenja i žetve do proizvodnje i prodaje, ovaj sajam je mesto za prvu ljubav i veliki poslovni potencijal sa industrijskom konopljom.

Posetioci su imali priliku priliku da razgovaraju sa stručnjacima iz industrije, umreže se sa vodećim proizvođačima i distributerima konoplje. Pored toga predstavljeni su i najnoviji proizvodi i inovacije u industriji kanabisa.

Na CULTIVA ZAGREB svoje proizvode i inovacije predstavljalo je više od 45 izlagača iz celog sveta. Od proizvoda od konoplje do CBD-a, najsavršenijih rešenja za moderno baštovanstvo, hrane, kozmetike i preparata. Mogao bi ovo da bude dobar korak da probudi i srpski potencijal, koji je i dalje u dubokom zimskom snu kada je industrijska konoplja u pitanju.

(Bojan T. Dragićević/cabaina.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>