Zašto su nam jagode kisele ove godine? Nekoliko je razloga zašto ne liče na voće
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
alal vera alal vera
ništa više nije kao što je nekad bilo ni voće ni povrće nema ukus ni slast kao što je nekad bilo pre 30 40
baba smilja iz darosave
neke jagode su ukrštane sa genom od ribe halibut (morski list) da se nebi promrzle ako se temperatura sposti ispod nule. kada se jedu nekad ti iz želudca dolazi takav psećaj kao da si jeo ribu
Bane
Ova žena je bas uporna sa kupovinom a zna da su jagode katastrofa...