Kakav ćemo hleb jesti: Pšenica u Mačvi slabije rodila, a zrno lošijeg kvaliteta

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Срб

    28. jun 2023 | 22:15

    Увоз из украјине

  • Paja

    28. jun 2023 | 21:49

    ''Kakav ćemo hleb jesti''? Jednostavan odgovor; hleb sa više pesticida nego hranjivih materija. Kako seješ tako žanješ a decenijama unazad zemlja se natapa pesticidima. Bez motike nema hleba. To nije vraćanje u prošlost. To je Biologija. E sada što ste bezažali sa tog časa, sada ostanite slepci i jedite ono što vam se servira.

  • Milan

    28. jun 2023 | 21:00

    I treba da bude sve lošiji.neka tiktokeri jutjuberi rijaliti igraci njihovi fanovi pevaci...uzgajaju