≫ 

Vodeći proizvođač piletine vratio antibiotike u svoju proizvodnju: Kakvo meso jedemo?

 ≫ 

Upotreba antibiotika u hrani je bila pod intenzivnim ispitivanjem poslednjih godina, jer su neke bakterije postale sve otpornije na tretmane, kao rezultat česte izloženosti ovim lekovima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ŠA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Budget

    10. jul 2023 | 07:32

    A onda tuca u Lidlu za poslednje pile!!!

  • Sava

    10. jul 2023 | 07:05

    Gajite svoje pilice

  • ŠA

    09. jul 2023 | 20:48

    Bez antibiotika i još ko zna šta nema mesa u Srbiji,ni kod seljaka i to su samo priče .