≫ 

Daju besplatno papriku koju ne mogu da prodaju: Lazarevići do sada poklonili skoro pola tone

 ≫ 

Domaćica Daliborka dodaje da se trude svima koliko mogu da izađu u susret

Komentari

  • A. P

    23. septembar 2023 | 18:46

    Dabe i sirce je slatko.

  • A. P

    23. septembar 2023 | 18:45

    Treba jesti papriku sada dok je taza, Moje omiljeno jela ispecena, pa przena na starom kajmaku.

  • vukodlak

    23. septembar 2023 | 17:11

    Vi njima poklonili ,a oni je prodaju za 150 DIN. Da ste dali oglas makar po 50-80 DIN, siguran sam da bi prodali sve.

  • Dragan D.

    23. septembar 2023 | 16:36

    - A što se ne udruže sa ostalim proizvodjačima paprike i naprave malu fabriku zimnice "na seoski/srpski način" !? Često je mnogo lakše prodati višeg stepena obrade nego sirovinu. - Isto važi i za proizvodjače paradjza - umesto da ga bacaju ili prosipaju po auto-putu, treba ga preraditi u sok, kašu ili pastu.

    • 23. septembar 2023 | 20:15

      Atila17

      @Dragan D.

      Dragane,to je isto kao kad bi rudar umesto rude bakra proizvodio bakrene kazane....ne lupetaj.

    • 24. septembar 2023 | 14:17

      Dragan D.

      @Dragan D.

      @Atila17 - Alal ti komentar, pardon, logika..

    • 24. septembar 2023 | 23:13

      Sima S

      @Dragan D.

      @Atila17 - Lupetaš ti, prijatelju, i to za sve pare ! - Ovima paprika radja pa radja a šta bi s njom mogli još da urade, čovek je lepo objasnio. Viši nivo obrade voća ili povrća uvek ima veću prodajnu cenu od sirovog. - Osim toga, u Srbiji postoji gomila udruženih malih poljoprivrednika koji na komercijalnoj osnovi prave razne džemove, kompote, ukišeljeno povrće (zimnicu, kupus) i sl i to prodaju trgovinskim lancima.