• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvorena vrata Ministarstva poljoprivrede: Sutra od 11 časova možete razgovorati o boljim uslovima

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vrata Ministarstva će biti otvorena za sve poljoprivredne proizvođače koji žele iskreno da doprinesu boljim uslovima poljoprivrednika", navedeno je u saopštenju

  • 0
poljoprivrednik, poljoprivreda, agrar, zemljoradnik, mobilni telefon, mobilna aplikacija Foto: Shutterstock

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede poziva sve poljoprivredne proizvođače da, u ponedeljak od 11 časova, dođu na otvoren i konstruktivan razgovor o poboljšanju položaja poljoprivrednika u ovoj i narednim godinama.

"Pozvani su svi koji smatraju da država i pored svega što je uradila za bolji položaj poljoprivrednika tokom 2023. godine, nije ispunila neku tačku Sporazuma potpisanog u maju mesecu sa sedam udruženja poljoprivrednika, ili obezbedila obećano", saopšteno je.

U nastavku se dodaje:

"Vrata Ministarstva će biti otvorena za sve poljoprivredne proizvođače koji žele iskreno da doprinesu boljim uslovima poljoprivrednika, sa ciljem zajedničkog rešavanja svih izazova i problema sa kojima se suočavaju poljoprivrednici širom Evrope, usled nepovoljnih globalnih prilika."

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>