Kilo paradajza 600 dinara na Balkanu: "Jeste, košta! Plati ako hoćeš ukus iz detinjstva"
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Zorica DJurovic-Batkovic
Skoro sam u supermarketu jela pravi paradajz i bio je na akciji 100 din. Znaci zavisi od sefa od koga narucuje a na pijacama su uglavnom preprodavci a njih zaobilazim. Crni luk holandski,kupus industrijski,beli luk kineski ne dolazi u obzir ali ipak nadjem domaci i to za male pare. Jos postoje dobri ljudi koji je radije da spuste cenu i prodaju a ne ko oni koji radije bace( preprodavci) robu jer je nisu oni sadili i mucili se oko nje
Перагеније
Ако сви буду производили здрав парадајз, коштаће мање од 100 динара...