Kilo paradajza 600 dinara na Balkanu: "Jeste, košta! Plati ako hoćeš ukus iz detinjstva"

Pravi, dobar paradajz je izuzetno redak, ne znam mnogo proizvođaća koji se usudi da gaji određenu vrstu, a ne hibride, kaže poljoprivrednik

Komentari

  • Zorica DJurovic-Batkovic

    6. jul 2024 | 14:54

    Skoro sam u supermarketu jela pravi paradajz i bio je na akciji 100 din. Znaci zavisi od sefa od koga narucuje a na pijacama su uglavnom preprodavci a njih zaobilazim. Crni luk holandski,kupus industrijski,beli luk kineski ne dolazi u obzir ali ipak nadjem domaci i to za male pare. Jos postoje dobri ljudi koji je radije da spuste cenu i prodaju a ne ko oni koji radije bace( preprodavci) robu jer je nisu oni sadili i mucili se oko nje

  • Перагеније

    6. jul 2024 | 11:10

    Ако сви буду производили здрав парадајз, коштаће мање од 100 динара...