Šta bi Srbija bez šljive? Tradicionalna sorta pred nestajenjem zbog klimatskih promena i bolesti
Stručnjak za voćarstvo otkriva koje voće je još ugroženo, a koje doživljava novu slavu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Nnnnn
KAD ste kod sljive. Ja kupila pre mesec I vise dana one male sitne sljive, bas su sitne I slatke I prosto crne koliko su tamne boje. Odvojila sam semenke I stavila u vodu u nadi da ce da proklijaju. Nista se nije desilo ( ne znam nista o poljoprivredi, ne zivim u Srbiji). I pogledam na Google, onda sam semenke prelomila izvadila jezgra Poredjala u mokar papirni ubrus, to zalivam svaki drugi dan I cekam 🤞🤞🤞