Fali vam ideja za Noć veštica? Maskirajte se u trenutne ekonomske probleme, ne treba vam ni dinar

Bila je ovo prilično zastrašujuća godina za globalnu ekonomiju, obeležena trgovinskim ratovima, tržišnim potresima i koronom. Ali ono što je loše za investicione portfelje je dobro za aktualne ideje za kostime za Noć veštica.

Ovo su neke ideje za svetske poslovne profesionalce koji žele da pokažu da su na vrhu najnovijih trendova. Pročitajte, ako se usuđejte.

TikTok: Pustite šest sekundi neke rok pesme (na primer Nickelback) i izvedite detaljnu rutinu, možda neki performans. Ne budite zbunejni kada se smeh nakon nekog vremena ugasi; samo ponavljajte.

5G: Recite svojim prijateljima da ćete biti na zabavi u 19h, a zatim im svakog sata javljajte da ste skoro tamo i da morate samo prvo da uzmete nešto novca. Ostanite kod kuće i jedite čips ispred TV. Pišite im posle ponoći i recite da ćete biti tamo 2023. godine.

Libra:  Što tamnije. Stavite sunčane naočare, obucite crnu majicu sa belim slovima i crne pantalone. Izgledajte grozno kada bilo ko ulazi na zabavu u svetlim bojama i mrmlja nešto pozitivno.

Investicioni bankar koji lansira tehnološki IPO: Obucite brendirani prsluk i ponesite nešto nalik crevu iz kog curi crveno mastilo.

Irska granica: Obucite se kao carinik i predložite nemoguće zagonetke svima koje sretnete.

Nju dil: Kao irska granica, ali s rešivim zagonetkama.

Nega tela: Obucite kostim od likre na koji ćete povremeno naneti kapi vode. Naplatite 500 evra da biste se pojavili na bilo kojoj zabavi.

Grafikon prinosa: Pokrijte se grafičkim papirom i veći deo noći provodite valjajući se po podu. Povremeno najavite "dolazi recesija!" I stanite normalno.

Zlatni standard: Standardni zombi kostim, ali umesto, o razgovoru za pakao ili raj, pregovarajte za mesto u Upravnom odboru Federalnih rezervi.

Nepostojeći hamburger: Obucite se kao obični hamburger, ali svima govorite da niste. Pojavite se na zabavama na koje vas niko nije pozvao.

Amazon prajm dej: Ošišajte se, utegnite se tako da se nazire svaki vaš mišić. Ponesite veliku vreću punu smart zvučnika i dajte ih svima koje sretnete.

Negativna kamatna stopa: Obucite se kao neki ministar finansija evrozone po vašem izboru. Priđite ljudima, recite „eto ti“, a zatim pojedite mali zalogaj njihove hrane ili pijuckajte njihovo piće.

Prijatelji: Obucite 35 slojeva odeće, stavite ćurku na glavu i ponosite vreće novca (lažnog).

Strimovanje: predstavite se kao „Plus“ i prošetajte zabavom tražeći od ljudi 7, 12 ili 16 dolara, u zavisnosti od njihovog osećaja prema oglašavanju.

Faktori rizika S-1: Obucite sivo odelo i svaki čas izgovarajte besmislena upozorenja.

Video: Novi trend: Dijamantske lobanje i pauci za Noć veštica

(Telegraf Biznis)