"Radno vreme od 9 do 5 je suludo, ne stižem ništa": Uplakana tiktokerka na kraju dobila otkaz

Ekipa Biznisa
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Neću da sedim ovde i plačem, ali otpuštena sam sa prvog posla koji sam tražila pet meseci", započinje Amerikanka svoj novi video

U oktobru 2023. tiktokerka po imenu Brielle privukla je pažnju na društvenim mrežama kada je objavila video u kojem priča kako je našla prvi posao posle fakulteta, ali da zbog toga nema vremena ni za šta. Štaviše, sve je to ispričala kroz suze, a video je tada zabeležio čak 1,3 miliona pregleda na TikTok-u.

"Znam da sam, verovatno, samo dramatična i dosadna, ali ovo je moj prvi posao; moj prvi posao od 9 do 5 nakon fakulteta. Radim i putujem, treba mi večnost da stignem do posla. Trenutno ne mogu da priuštim da živim bliže poslu", ovako je započela Brielle svoj video, a onda dodala kako joj voz za posao kreće u 7:30 sati, a kući se vraća nakon 18:15h.

"Nemam vremena ni za šta. Samo želim da se istuširam, jedem i odem na spavanje. Nemam ni vremena ni energije za kuvanje ili vežbanje. Toliko sam uzrujana. Radno vreme od 9 do 5 je suludo", smatra Brielle.

Sada, nekoliko meseci kasnije, tiktokerka je objavila kako je dobila otkaz.

"Neću da sedim ovde i plačem, ali otpuštena sam sa prvog posla koji sam tražila pet meseci i zbog kojeg sam se preselila u Njujork. U suštini, nisam ja kriva, pre nego što počnemo", kazala je Brielle u svom aktuelnom videu.

Navodi da je radila za jedan startap, koji "nije imao ono što je potrebno da je obuči i da joj posao". Brielle dodaje i da nije uspela ništa da uštedi, jer joj je plata išla na račune i druge stvari. Sada joj je teško da pronađe novi posao, jer su praznici tek nedavno završeni.

Brielle je, zatim, pozvala svoje pratioce da je obaveste o o svim otvorenim konkursima u digitalnom marketingu i predložila da bi mogla da radi kao dadilja ili konobarica, dok ne pronađe nešto bolje.

(Telegraf Biznis)