Niče moderna zgrada na 15.000 kvadrata pored Delta sitija: Saznajemo detalje

Lokacija zgrade podrazumeva i da se ruše tri postojeća objekta

Foto: Delta auto/Ustupljena fotografija

Nova zgrada gradiće se na Novom Beogradu na popularnoj lokaciji u blizini šoping mola Delta siti. Kako je potvrđeno za Telegraf Biznis, reč je o savremenom prodajnom auto salonu koji će graditi kompanija Delta Holding. 

Zgrada će se prostirati na 15.000 kvadrata, a biće viša od zgrade šoping centra 5-6 metara. Lokacija zgrade podrazumeva i da se ruše tri postojeća objekta, kako bi se objednio prostor.

Investitor je Delta auto, a kako nam kaže direktorka te kompanije, Aleksandra Đurđević - investicija je 21 milion evra, dok radovi počinju u drugoj polovini godine. 

- Biće to jedinstven konept u regionu, i jedan od najlepših salona u Evropi. Rešenje je in haus, dok partner BMW pomaže - navela je ona.

Na pitanje šta će sve sadržati salon, naša sagovornica ističe da je ideja da kupac ima sve pod jednim krovom, što je odlika današnjih modernih zgrada.

Foto: Telegraf.rs

- Naš novi centar biće foksiran na "BMW" i "Mini", a biće verovatno još neki luksuzni brend, o čemu ćemo znati više kada završimo pregovore. Imaćemo i izložene motcikle, kao i opremu. Koncept "sve na jednom mestu", znači i da će naši servisi bitiuvezani sa salonom - da klijenti mogu da sačekaju u kafiću dok im se vrši servis. Sve pod jednim krovom - rekla nam je Đurđevićeva.

Prema njenim rečima, u salonu će osim prodavaca biti i zaposleni koji će vršiti test vožnje, a biće omogućena i VR tehnologija.

- Izložićemo najatraktivnije automobile, ali i klasike - najavila je za naš portal.

(Telegraf Biznis)