(ANKETA) Beograđanki naplatili dodatak kog nema u meniju: Vredi li kašika mlevenog keksa 70 dinara?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre nekog vremena smo pisali i da lanci brze hrane naplaćuju čak i kečap i majonez

Foto: Shutterstock

"Ovo čak i nije plazma!", glasio je argument čitateljke koja nam se požalila da su joj dodatak mlevenog keksa u jednom novobeogradskom lokalu brze hrane naplatili dodatnih 70 dinara.

Naime, kada joj je stigla porudžbina, na računu je stajalo da palačinka sa nutelom košta 300 dinara, dok je dodatak plazme 70 dinara. Priznaje je da je napravila grešku što nije pitala da li se dodatak mlevenog keksa naplaćuje, jer ova kombinacija i nije bila u jelovniku.

- U meniju nije stajala "nutela-plazma", ali sam pretpostavila da je razlika u ceni minimalna. Takođe, želim da naglasim da mi prilikom naručivanja nisu rekli da se dodatak mlevenog keksa naplaćuje 70 dinara - priča M.I i dodaje da ukus uopšte nije isti kao mlevena plazma.

Podsetimo, pre nekog vremena smo pisali i da lanci brze hrane naplaćuju čak i kečap i majonez, što je nekada važilo za osnovne dodatke.

Iako se dodatak mlevene plazme često naplaćuje, postavlja se pitanje da li kašiku iste vredi platiti 70 dinara. Šta vi mislite, pišite nam u komentarima.

(Telegraf Biznis)