• 8

Kako naći stan u Beogradu sada kada cene nekretnina i zakupa "divljaju"?

Ako iznajmljujete ili kupujete stan primetili ste da je rast cena nerealan

  • 8

Jedna roba vredi onoliko koliko je neko spreman da je plati. Ova prosta formula kada se prevede na tržiše nekretnina znači da postoji potražnja za stanovima. Proteklih meseci cene su rasle. Čak je i zakupu u delovima Beograda sa slabijim cenama poskupeo.

Ako se ne bavite trgovinom nekretninama i samo vam je potreban krov nad glavom pogledajte u videu na vrhu kako možete doći do povoljnije cene.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    Zasto bi onda stanovi u Kotezu i Padinskoj Skeli poskupeli kad tamo niko ne bi zakupio stan na dan? Razumem u centru ili Novom Beogradu.

  • Boba

    Savet,kupujte stan od onoga ko je nasledio,a ne od onoga ko je pravio.Ima kvalitetnih stanova sa realnom cenom a svi hoce Vracar i Novi Beograd koji drze jake cene,pomodarstvo.

  • Grunf

    Plaćao sam prazan stan 300 e 3 godine. Došao gazda i rekao da je od sada 400 e. Spakujemo se i iselimo a on eno već 4 meseca pokušava da izda taj stan. 4 izgubljene kirije plus troškovi komunalija, na šteti je do sada 1600 e. Ako uspe sutra da ga izda trebaće mu 16 meseci da bude na nuli.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke