Doktor Propast: Preti nam poguban trgovinski rat, svet će se podeliti na dva dela

Globalne posledice kinesko-američkog hladnog rata bile bi još ozbiljnije od onih iz hladnog rata između SAD i Sovjetskog Saveza, smatra Doktor Propast

Komentari

 • Син Драган

  У страну политика али забранио би Кинезима, Турцима и другима да на нашем тржишту продају робу која не удовољава ни минимуму квалитете. Како то ради ЕУ или Русија која зна итекако вратити или забранити пласман робе која не задовољава њихове здравствене, санитарне, и друге прописе.

 • Bgd

  Znam da će ovo što ću reći naići na opštu osudu i gomilu minusa ali veoma brzo će doći vreme kada ćemo verovatno žaliti za periodom američke dominacije u svetu. Azijati su surovi, druga je to civilizacija, druge vrednosti...zapamtite šta sam rekao.

 • Analiticar

  A šta se to nas tiče?Mi rastemo a planeta sad može malo da pada...dosta smo bili najgori...

 • Radodrag

  Pišite vi šta hoćete ali 90% onoga što proizvode Kinezi je smeće. Mene malopre umalo nije udarila struja iz pokvarene kineske lampe. Radila oko 3 meseca i večeras bukvalno iz čista mira počela da zeza. Ja da je popravim kad kratak spoj i sevanje iz lampe. Koliko god da je jeftina šteta je svakoga dinara bačenoga na njihovo smeće. Samo se pitam kontroliše li iko šta nam oni to prodaju u svojim radnjama i uopšte njihovu robu na našem tržištu?

  • Žeks

   @Radodrag

   A meni stan poplavila puknuta kineska slavina Minotti. uselio u nov stan sa novim vodo instalacijama.Nakon 4 god odem na put kada nakon par dana puta javlja mi komšija da mi curi voda iz stana. Ode sestra da vidi, pošto ja nisam mogao od puta, kad tamo poplava u stanu. Uništen parket, oštećen nameštaj i zidovi... Pukla mešalica u slavini iz čista mira, eventualno zbog redukcija vode, i promene pritiska, koje su bile tih dana u mom naselju zbog nekih radova ViKa. a živim sam i često sam odsutan pa ta slavina nije maksimalno ni korištena kao tamo gde živi puna porodica sa decom .sramota je šta nam prodaju i uvaljuju .

  • Radodrag

   @Radodrag

   @ Žeks mogli su tako i od papira nešto napraviti i prodavati i ugrađivati kao slavinu ili drugu vodovodnu ili elektro instalaciju. A to ne samo što ne zadovoljava nikakve standarde kvalitete već je i svesna obmana kupaca i potrošača. Prodaju i ugrađuju nešto što uopšte ne može ni služiti u namenjene svrhe.

  • Nenad

   @Radodrag

   Care, koliko si platio lampu!? Imaju oni svasta za kupiti, cena odredjuje kvalitet!? Ne mislim na kineske robne kuce jer je ne kvalitetno i jeftino u Srbiji. Ako si tu kupio lampu, ja ne znam sta ti nije jasno!?

  • Radodrag

   @Radodrag

   OK care Nenade ali njihovim robnim kućama i radnjama je omogućeno da budu regularni prodajni objekti. Ni u jednoj trgovačkoj prodavnici ne može se prodavati nešto što ugrožava zdravlje ili život ill što može izazvati požar ili poplavu. Zato im i povlače dečije igračke jer ugrožavaju zdravlje dece. Oni zapravo prodaju Potempkinova sela koja samo izgledom nalikuju na nešto ali kvalitetom i upotrebnim svojstvima uopšte to ne može služiti u namenjene svrhe. Tome se mora stati u kraj jer što onda drugi proizvođači i trgovci da poštuju zakonske regulative vezane za kvalitet, sastav, sirovine, oznake isl? Pozzz

 • joca

  Samo mi nije jasno ko daje prava US da kroji pravila po celom svetu, a drugi moraju da se povinuju. Čini mi se da sve ono što izjave, učine, jeste upravo suprotno od istine. Svi su u krivu samo USA je prava ????

 • Sik

  Don't Happy..be Worry...dok se Kineska zastava veselo viori.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke