• 6

Rimac objavio: Hjundaji dovodi automobilsku industriju u Hrvatsku

Hjundai zvanično podržava inicijativu

  • 6

Posle sastanka prošle nedelje, Mate Rimac objavio je na svom profilu na Fejsbuku da Hjundaji sada i zvanično podržava inicijativu da dovedu automobilsku industriju u Hrvatsku.

- Hjundaji zvanično podržava inicijativu da dovedemo automobilsku industriju u Hrvatsku. Nadam se da će ova prilika biti iskorišćena - napisao je Mate Rimac na Fejsbuku nakonn što je Hjundaji objavio saopštenje na svojim zvaničnim stranicama vezano za sastanak u petak koji se ticao potencijala nove auto-industrije u Hrvatskoj.

Naime, izvršni potpredsednik Hjundaija Tomas Šemera je u Svetoj Nedelji u fabrici Rimac Automobili na sastanku sa samim Rimcem i hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem razgovarao o potencijalu i privlačenju auto-industrije u Hrvatsku. Rimac je pritom predstavio i studiju s konkretnim smernicama za privlačenje te industrije.

VIDEO: Ovo su najprljavija mesta u vašem automobilu

(Telegraf Biznis/Poslovni dnevnik)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    Vjerujte da ce imati tko raditi :)

  • Kibo

    Jeftina radna snaga.

  • Coyot

    Hrvati dovode kompaniju koja ima odličnu prodaju a mi dali Fiatu grdne beneficije i radnici sede kući?! E, **bem te ekonomijo!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke