• 8

Za komplet ležaljki moguće zakupiti apartman u Budvi, i to na dve noći

Sve te cene bi trebalo da se spuste na nulu svakog dana od 17 sati

  • 8

Najskuplje ležaljke u Crnoj Gori su na Kraljevoj plaži i Miločeru, gde zakup seta ležaljki sa suncobranom već nekoliko godina unazad košta 120 evra.

Za taj novac je, sa druge strane, moguće zakupiti odlično opremljen apartman u centru Budve s pogledom na more, i to na dve noći, prenosi Investitor.me.

Na ostalim plažama budvanske rivijere zakup seta ležaljki i suncobrana je znatno jeftiniji, mada mnogima i dalje preskup.

Tako, recimo, na Mogrenu set za odmaranje košta 25 evra na dan, koliko i na Pržnu dok na popularnoj plaži Kamenovo iznosi 20 evra.

Na plažama Jaza odmor pod suncobranom i ležaljci koštaće 10 evra, ali ko želi da bude blizu nekog od lokala, za istu uslugu moraće da izdvoji i do 35 evra.

Na plaži Plavi Horizonti set ležaljki sa suncobranom košta 20 evra, dok na plaži Oblatno u zavisnosti od vrste ležaljki i seta cene se kreću od 25 do 50 evra, dok je krevet sa baldahinom 70 evra dnevno.

Na barskoj i ulcinjskoj rivijeri set se može naći za pet do 10 evra. Sve te cene bi trebalo da se spuste na nulu svakog dana od 17 sati, kako je odlučilo preduzeće za upravljanje morskim dobrom, ali se ta naredba, prema izjavama gostiju, slabo poštuje.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VRS

    Ljudi, trenutno sam na Tasosu, ovdje je u prosjeku set od 8 do 15 E ali razlika u odnosu na CG ili Hrvatsku je sto u toj vrijednosti dobijes pice ili hranu. Parkinzi su skoro svugdje besplatni, a i ako se placa nije skuplji od 2E za cijeli dan. Sat vrenena parkinga u Dubrovniku prosle godine sam platio 60 kuna, to je skoro 10E, skoro isto je i u CG. O ljubaznosti i neiskvarenosti grka da i ne pricam, tako sto se mene tice zbogom Hrvatska, zbogom CG.

  • Nisam

    Ni znao da tamo imaju lezaljke. Tamo ko letuje,nosi i suncobran...

  • Boban

    Ne bih dao Milogorcima jedan dinar ni za 120 godina.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke