• 18

Poskupele usluge Pošte Srbije, evo koliko će vas koštati plaćanje računa, ili slanje pisma

Slanje pisma košta 27, post net 54 dinara

  • 18

Od početka avgusta "Pošta Srbije" izmenila je cene poštanskih usluga u unutrašnjem saobraćaju pa obično pismo sada košta 27 dinara, dok slanje preporučene pošiljke do 20 grama iznosi 81 dinara, objavilo je ovo javno preduzeće.

Poštanske pošiljke sa potvrđenim uručenjem mase do 20 grama, kao i sudsko pismo, koštaju 54 dinara, a za slanje tiskovine u istoj kategoriji težine poštarina je 19 dinara.

Nova cena rukovanja poštanskom uputnicom je 27 dinara, dok je kod Postnet uputnice cena usluge 54 dinara.

Iz "Pošte Srbije" objašnjavaju da su korigovane cene "usklađene su sa rastom potrošačkih cena, poskupljenjem električne energije, goriva, komunalnih usluga, putarina i stopom inflacije u proteklih pet godina, tokom kojih cene poštanskih usluga nisu menjane".

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    Jel pojeftini nesto skoro nek mi neko kaze

  • Nina

    U Austriju ljudi plate do 8 € proviziju. Uglavno nasi uplate preko poste nikom ne pada na pamet da plati online de ne kosta nista...

  • Vlada

    Pa kad smo lideri u regionu!Post expres najjeftinije bilo 150 dinara,taksi poskupeo u mom gradu,gradsko prevoz,voda medju najskupljim 6 Srbiji, paradajz 170, paprika 130 dinara.Vratio se iz jednog malog mesta u Grckoj breskve 0,50 ,paradajz 0.9 na 50 m od plate.Ej ljudi!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke