• 1

ESAS - prvi regionalni prodajni samit

Prvi regionalni prodajni samit, mesto sticanja novih znanja, deljenja iskustava i druženja s kolegama.

  • 1
Gavin Ingham, ESAS Foto:Promo/ESAS

Uskoro počinje prvi regionalni prodajni samit ESAS (Executive Sales Adria Summit). Glavna ideja samita je razvoj prodajne profesije, a temelji se na razmeni iskustava i prodajnih alata u skladu sa najnovijim zahtevima i trendovima tržišta.

ESAS će se održati u Poreču od 16. do 18. 10. 2019. godine u hotelu Parentium gde će preko deset vrhunskih stručnjaka s područja prodajne strategije, unapređenja prodaje, javnog nastupa i tržišnih komunikacija održati predavanja. Predavači su predvođeni britanskom preduzetnicom Karen Dunne-Squire koja je nosilac prestižne titule "UK’2 No1 Business Growth Coach".

S ciljem pomoći prodavcima i prodajnim organizacijama u njihovom rastu, razvoju i dostizanju maksimalnog prodajnog potencijala, ESAS je namenjen glavnom menadžmentu, izvršnim direktorima, direktorima i voditeljima prodaje i marketinga, ali i voditeljima ljudskih potencijala, treninga, edukacija, prodajnim predstavnicima, profesionalnim prodavcima i svima koji se vide u prodaji.

ESAS Foto: Promo/ESAS

Prijavom do 31.08.  na http://www.salesadria.com/WP/prijavi-se/ uhvatićete "Late Summer Bird" po ceni od 805 Eur + PDV. Cena je all inclusive, odnosno uključuje trodnevno učešće na samitu, materijale sa samita, poklon paket sponzora samita, dva noćenja na bazi polupansiona u izvrsnom hotelu Parentium ****, ručak za vreme trajanja samita, ulazak u wellness i spa oazu hotela, organizovanje poslepodnevnih aktivnosti te pristup jedinstvenom open bar party-u samita. Last minute prijavom i uplatom od 01.09. do  15.10. , all inclusive kotizacija iznosiće 940 Eur + PDV, stoga ne čekajte s prijavom i uštedom.

Organizatori najavljuju moderan samit, iskakanje iz okvira i prenošenje kako konvencionalnih tako i nekonvencionalnih znanja i alata te se stoga preporučuje dolazak otvorenog uma uz veliku želju za novim znanjima i veštinama.

Ne propustite ESAS, prvi regionalni prodajni samit, mesto sticanja novih znanja, deljenja iskustava i druženja s kolegama. Vidimo se u Poreču, 16. do 18. 10., a do tada nas pratite na www.salesadria.com i na FB-u i LinkedIn-u.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>